Logo en naam Huisartsenpraktijk Twee Hoog kleur
Adres icoon

Doctor Ariënslaan 90c,
4761 EP Zevenbergen

Openingstijden icoon

Maandag t/m vrijdag:
8:00 – 17:00

Telefoon icoon

Praktijknummer:
0168 – 32 41 62

Bereikbaarheid icoon

Telefonische bereikbaarheid
8:00 – 10:00 + 10:30 – 12:00

E-mail icoon

E-mailadres:
info@praktijktweehoog.nl

Spoed icoon

Bij spoed bel:
0168 – 32 41 62 en kies 1

Contact gegevens

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op via een van onderstaande wijzen.

Neem telefonisch contact op

U kunt ons bereiken op 0168 – 32 41 62. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag  van 8:00 – 10:00 ’s ochtends voor het maken van afspraken voor het spreekuur en het aanvragen van een huisbezoek, en van 10:30 – 12:00 ’s middags voor het vragen van medisch advies en vragen naar uitslagen. Na 12:00 ’s middags zijn we alleen telefonisch bereikbaar voor zaken die niet tot de volgende dag kunnen wachten.

Stuur ons een mail

U kunt ons bereiken via ons mailadres info@praktijktweehoog.nl. Dit adres is niet bedoeld voor medisch inhoudelijke zaken. Wilt u medische of privacygevoelige informatie, zoals foto’s, met ons delen? Stuur dan eerst een bericht met dit verzoek, dan helpen wij u verder via een beveiligde verbinding.

Kom langs in de praktijk

U kunt onze praktijk bezoeken op Doctor Ariënslaan 90c, 4761 EP Zevenbergen.

Voor het langskomen in onze praktijk kunt u telefonisch een afspraak maken of een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net, meer informatie hierover vind u hieronder.

MGN logo transparant

We nodigen u uit om gebruik te maken van MijnGezondheid.net (MGN). Op dit portaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische dossier van de huisarts en uw medicatie. Ook BENU apotheek Zevenbergen werkt met MGN. Iedereen boven de 16 jaar die ingeschreven is bij onze praktijk kan deelnemen.

Om in te loggen op MGN heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.

Opsommings icoon

Online vragen stellen

Opsommings icoon

Inzage medisch dossier

Opsommings icoon

Medicijnen bestellen

Opsommings icoon

24/7 inzicht in uw zorgzaken

Opsommings icoon

Afspraken maken met uw huisarts

Veelgestelde vragen

Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe aanmeldingen. We hebben geen wachtlijst waarop u zich kunt aanmelden. Heeft u geen huisarts? Dan kunt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij Arene, een online huisartsenpraktijk, op www.arene.nl. Mocht er een fysiek consult of een huisbezoek nodig zijn, dan neemt Arene daarvoor contact op met één van de huisartspraktijken in Zevenbergen.

Voorheen waren dokter Slort en Tan de vaste gezichten in de huisartsenpraktijk. De praktijk is overgenomen door dokter De Jong, Blankert en Van Gurp. Op onze medewerkerspagina vindt u ook onze waarnemend huisartsen. We streven ernaar om per patiënt één of twee vaste huisartsen te hebben.

Nee. De eigen huisarts mag geen rijbewijskeuring uitvoeren. Dat zou in strijd zijn met de regels van de KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst), waarop de (tucht)rechter toeziet. Voor een dergelijk oordeel moet een ander dan de behandelend arts worden benaderd, zodat de vertrouwensrelatie niet onder druk komt te staan. Heeft u een rijbewijskeuring nodig? Hiervoor kunt u contact opnemen met Regelzorg (via regelzorg.nl of tel. 088 – 23 23 300) of Rijbewijskeuring Zeeland (via via keuring@marlisa.nl of tel. 0118 – 724 999).

Nee. Geneeskundige verklaringen mogen alleen afgegeven worden door een onafhankelijk arts, zodat de vertrouwensrelatie met uw eigen huisarts niet onder druk komt te staan. Wij verwijzen u voor meer informatie graag naar het volgende document van de KNMG: “Waarom mag uw eigen arts geen geneeskundige verklaring afgeven?”

Heeft u een klacht? Dan nodigen we u uit om uw onvrede met uw huisarts te bespreken. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. Verder informatie vind u hier.

Nee, de huisarts heeft geen toegang tot uw medisch dossier in het ziekenhuis. De huisarts wordt door uw specialist op de hoogte gehouden via elektronische brieven. 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze assistente via mail: info@praktijktweehoog.nl (voor niet medische vragen) of telefonisch via 0168 – 32 41 62.

MoetIkNaarDeDokter logo

Bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet!

Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Via moetiknaardedokter.nl krijgt u binnen één minuut een betrouwbaar advies.

Moet ik naar de dokter? kan op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel.

Klachten of opmerkingen

Heeft u een klacht? Dan nodigen we u uit om uw onvrede met uw huisarts te bespreken. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is ook te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met de huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist), uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op de website van SKGE.